Friday, September 24, 2010

Link-uri...

Poate că aţi observat că în ultima vreme am adăugat câteva link-uri noi la secţiunea de pagini web pe care le citesc. Am să le fac o scurtă prezentare, poate vă plac şi vouă.


România Pozitivă - Aşa cum ei înşişi se prezintă: " Un blog cu informaţii pozitive cu şi despre România. O idee mai veche. Proiecte, iniţiative, idei de bine pentru România! ". Pentru ca sambată urmează să aibe loc acţiunea Let's do it Romania! puteţi citi aici un articol pe această temă.

Casa de Epocă - "Bine ati venit pe blogul "Case de epoca" dedicat patrimoniului arhitectural din Romania, scris de Valentin Mandache, expert în case istorice." Puteţi găsi aici câteva articole foarte interesante despre stilul neoromânesc.

Arhitectura Româneasca Tradiţională - este un alt blog interesant, cred că titlul vorbeşte de la sine ce fel de articole găsiţi. Puteţi citi aici un articol despre un foarte frumos conac, foarte bine păstrat dar destul de puţin cunoscut.

Atelierul de arhitectura - De pe acest blog am sa vă recomand articolul despre expoziţia "Luna Bucureştilor"

Atunci şi acum - prezintă o comparaţie între cum arătau şi cum arata acum clădiri şi locuri din România. Aici puteţi vedea o comparaţie interesantă între atunci şi acum având ca subiect clădirea Universităţii din Bucureşti.

Valea Timocului - o regiune la sud de Dunăre, locuită de mulţi români... despre care puţină lume stie. Citiţi aici despre lupta lor pentru a avea o biserica unde se slujeşte în limba română.

Explorator Urban - se descrie ca fiind un "blog de umblat printre ruine :)" dar aş folosi "comori uitate" în loc de ruine. Foarte interesant articol despre clădirea în paragină a cinema Dacia.

Panorame 360 - Foarte interesante panorame şi tururi virtuale. Un bun exemplu aici, Palatul Cotroceni.


Şi aşa la final ..poate v-aţi săturat de ascultat Lady Gaga :P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...